ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

Ο Γιώργος και η Μαρίνα, η Μαρίνα και ο Γιώργος που βρέθηκαν μαζί πριν από μερικά χρόνια και μετέφεραν ο ένας στον άλλο την αγάπη του για τη φύση, τα ταξίδια, τις νέες περιπέτειες, το Πήλιο, τη χαρά του να φιλοξενείς και να γνωρίζεις νέους ανθρώπους.

Και στο δρόμο τους με τον καιρό, βρέθηκαν και άλλοι άνθρωποι με καινούργιες ιδέες και έτσι δημιουργήθηκαν νέες προοπτικές σε ένα όραμα που μόλις ξεκινούσε. Και κάπως έτσι μπήκαν τα θεμέλια για αυτήν την όμορφη ομάδα που λέγεται Villas in Pelion και που σήμερα έχει στην αγκαλιά της και μοιράζει στους επισκέπτες όλα αυτά που θα ζητούσε κανείς από τις ονειρεμένες του διακοπές στην περιοχή μας.

ΠΗΛΙΟ

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Προσεγμένα καταλύματα με όλες τις ανέσεις και για όλες τις προτιμήσεις , ανθρώπους που είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν όταν χρειάζεται, προτάσεις για να νιώσεις σα ντόπιος και να περιηγηθείς στα πιο όμορφα μέρη, να δοκιμάσεις τις πιο γνήσιες γεύσεις, να ζήσεις αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους σου… και τελικά να μη θέλεις να φύγεις και να αναζητάς την πρώτη ευκαιρία για να έρθεις και πάλι πίσω!
Αυτοί είμαστε εμείς και ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε στο πανέμορφο Πήλιο!

ΜΑΡΙΝΑ
Co- Founder/ Founder of Pelion Stories/ Back- Office
Συνιδρυτής της Villas In Pelion και εμπνευστής της Pelion Stories. Σας ακούει καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας και φροντίζει για όλα όσα χρειάζεστε, ώστε να μη σας λείψει τίποτα και να τα βρείτε όλα όπως τα περιμένατε!
ΓΙΩΡΓΟΣ
Co- Founder/ Front Office
Εμπνευστής και συνιδρυτής της Villas In Pelion. Είναι πάντα εκεί για ότι χρειαστεί και με την πρώτη γνωριμία θα νιώσετε ότι τον γνωρίζετε από πάντα!