ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΠΗΛΙΟ

Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις έναν τόπο είναι να ανακαλύψεις τις ομορφιές του, να αφεθείς σε αυτές και να τις απολαύσεις στο μέγιστο, προσφέροντας στον εαυτό σου μια ξεχωριστή εμπειρία!

Σε αυτό το ταξίδι σας λοιπόν στο μοναδικό αυτό μέρος που λέγεται Πήλιο, είμαστε δίπλα σας προκειμένου να ανακαλύψετε τη μοναδική φυσική ομορφιά, να συμμετάσχετε σε κάποια εναλλακτικής μορφής δραστηριότητα, να γευτείτε την τοπική γαστρονομία και τελικά να το ερωτευτείτε!

hera-relax
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Για τους επισκέπτες

Consulting

Σας προσφέρουμε προτάσεις διαμονής σε μία μεγάλη γκάμα κατοικιών και διαμερισμάτων στο Πήλιο καθώς και χρήσιμες συμβουλές για καθημερινές δραστηριότητες, περιηγήσεις και γαστρονομία.

Πρωινό

Η παροχή πρωινού γίνεται με επιπλέον χρέωση και σε συγκεκριμένα καταλύματα μας. Επικοινωνήστε εκ των προτέρων!

Καθαριότητα

Ο συχνότερος / καθημερινός καθαρισμός προσφέρεται με επιπλέον κόστος στα περισσότερα από τα καταλύματα μας. Επικοινωνήστε εκ των προτέρων.

Μασάζ

Για όσους θέλουν να χαλαρώσουν ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, μπορούμε να οργανώσουμε το μασάζ να έρθει στο σπίτι σας!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προς τους ιδιοκτήτες

Αν έχετε κάποιο ακίνητο και θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και από κοινού να δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας και διαμονής για τους επισκέπτες του Πηλίου.

Συμβουλευτική Ακινήτων

Εκτίμηση της καταλληλότητας του χώρου σας ως χώρου διαμονής, συμβουλές για βελτιστοποίηση και πλήρη υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

Προώθηση

Διαφήμιση και προώθηση σε πλήθος ελληνικών – διεθνών ιστοσελίδων και τουριστικών πρακτορείων. Επαγγελματική φωτογράφηση και παραγωγή video από έμπειρους συνεργάτες (extra cost)

Αγοραπωλησία Ακινήτων

Θέλετε να γίνεται ντόπιος; Από το πρωταρχικό ακόμα στάδιο, είμαστε εκεί για να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα. www.realestate-pelion.gr

nem9

Αποτελεσματική Διαχείριση Ακινήτου

Τιμολόγηση κόστους υπηρεσιών, διαχείριση κρατήσεων, υποδοχή επισκεπτών, άμεση επίλυση προβλημάτων, διαρκής ενημέρωση κατάστασης ακινήτου

Οικονομική Διαχείριση

Τακτική ενημέρωση σχετικά με τα έσοδα και τις κρατήσεις, ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα νομοθεσία σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου.

Project Management

Είτε πρόκειται για κατασκευή, είτε για αναπαλαίωση είτε για ανακαίνιση του ακινήτου σας , σας προσφέρουμε την κατάλληλη υποστήριξη μέσα από ένα ευρύ δίκτυο αξιόπιστων και έμπειρων συνεργατών. www.realestate-pelion.gr